ápr
22

A kálvária felett a Kertvárosi út folytatása a Brodarics István út. Itt egy egész mezőt borít el a szemét. Borzalom. Az a tetű aki ide hordja a szemetét börtönt érdemel. De ne ússza meg az a felelős sem aki ezért felel.  Nem tudom kihez tartozik, önkormányzat, vagy Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft , vagy főkertész, de aki a Vác környéki szemétért felelős, azt első körben rúgnám ki, és kötelezném pénzbüntetésre. A kukák felére zsugorítása, vagy más néven a szemétszedési díj duplájára emelése nem volt nagy kunszt. 
Tavaly még mindig nem lehetett használt háztartási eszközt leadni náluk, még úgy sem, ha fizetnek érte, mert erre nem volt engedélyük. Szemétlerakó hely nincs a környéken. A táblák amiken megjelölik, hova kell vinni a szemetet, már rég nem érvényes. Sződ –Csörög térségi kommunális hulladéklerakó nem fogad lakossági szemetet.
A lomtalanítást remekül titkolni szokták.  
Ilyen koszos, szemetes.elhanyagolt a város nem volt az elmúlt 40 évben. Szégyen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vaciduloutak.blog.hu/api/trackback/id/tr947388194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása